Rhijnhofweg 39 | Oegstgeest

€ 915.000,- k.k.· (Verkocht)

Rhijnhofweg 39 | Oegstgeest

€ 915.000,- k.k.· (Verkocht)

Details

Uniek ! Hoogwaardig en zeer luxe afgebouwde hoekwoning uit 2018 (ca. 179 m²) aan de Oude Rijn met fraaie vloeren, vloerverwarming, 4 ruime slaapkamers, zonnige tuin, moderne badkamer, luxe open keuken midden in de populaire nieuwe wijk Rhijngeest te Oegstgeest.

L O C A T I E
Ook de ligging is uitstekend voor gezinnen. Zo is het gelegen nabij diverse kinderspeelplaatsen, Park Landskroon, verschillende scholen, sportfaciliteiten en kinderopvang. Voor de dagelijkse boodschappen vind je verschillende winkels in de wijk (winkelcentrum Nieuw-Rhijngeest) of je fietst zo naar het gezellige centrum van Oegstgeest, met tevens verschillende horecagelegenheden. Leiden is binnen 10 minuten bereikbaar en via de A44 zijn, Den Haag, Schiphol en Amsterdam snel bereikbaar.

Dit is dé plek waar je ontspannen woont met het strand op 10 minuten rijden (Wassenaar, Noordwijk en Katwijk) en gezellig Leiden verrassend dichtbij. Kortom, ruimte, sfeer en comfort, het is er allemaal!

I N D E L I N G
Voortuin, entree met Portugese tegels en ruime garderobekast; separaat toilet met fonteintje; hal; royale lichte woonkamer voorzien van trapkast, visgraat parket vloer, gas haard en via de openslaande deuren heeft u toegang tot de zonnige ruime tuin met houten berging en achterom; luxe open keuken voorzien van stenen werkbladen, kookeiland en diverse inbouwapparatuur (o.a. combi oven/magnetron, stoomoven, koel/vries kast, Quooker; vaatwasser, wijnklimaatkast en een inductiekookplaat met afzuiging).

Eerste verdieping:
Separaat toilet met fonteintje; hoofd slaapkamer aan de achterzijde met inloopkast; tweede slaapkamer aan de achterzijde; derde slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon; moderne badkamer met grote tegels, inloopdouche en dubbele designwastafel meubel en ligbad.

Derde verdieping:
Royale vierde slaapkamer welke gemakkelijk te verbouwen is naar een extra vijfde slaapkamer; tweede badkamer voorzien van douche en wastafel; wasmachine/droger aansluiting en cv opstelling uit 2018, vaste kastruimte en kastruimte in knieschot ruimtes.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

B I J Z O N D E R H E D E N
• Woonoppervlakte 179 m2;
• 4 slaapkamers (5de mogelijk);
• Bouwjaar 2018;
• Cv uit2018;
• Vloerverwarming begane grond;
• Rustige en kindvriendelijke ligging aan hofje;
• Ruim en zonnige tuin;
• Energielabel A;
• Dubbel hr++ glas;
• Volledig geïsoleerd;
• Omgevingsvergunning is verkregen voor een dakkapel aan de voorzijde;
• Door de hoogte van de zolder kan je extra (split level) ruimte creëren;
• Aan de voorkant kun je eenvoudig met een SUP het water van de Oude Rijn op gaan;
• Zeer gunstige ligging t.o.v. winkels en openbaar vervoer (beide op loop-/fietsafstand) en nabij uitvalswegen;
• Oplevering in overleg.

Bent u op zoek naar een ruime en lichte eengezinswoning die ‘spic & span’ is en direct bewoonbaar met een A-label? Dan is deze woning iets voor u!

I N F O & D O C U M E N T E N
Op onze eigen website/tabblad “Bieden en woning informatie” kunt u de stukken van de betreffende woning downloaden, de eigen woning website bekijken en een bod uitbrengen.

M E E T R A P P O R T
Bruto vloeroppervlak woning 220,20 m2
G.O. Wonen: 179,10 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 3,80 m2
G.O. Externe bergruimte: 5,00 m2
Bruto Inhoud woning: 662,29 m3
Perceel 168m2

D I S C L A I M E R
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

E N T H O U S I A S T ?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Bij nadere interesse adviseren wij u zeker een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging te maken. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar om afspraken in te plannen !

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Haaglanden

haaglanden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)70 2212 702
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="den haag" zoomlevel="11" height="250px"] [section_title heading="h2"]Thuis in Haaglanden sinds 2008[/section_title] Apollo Makelaardij Haaglanden is een makelaarskantoor met jaren lange ervaring in de regio Den Haag en omstreken. Of het nu om verkoop, aankoop of huur..

Contact

Message has been sent successfully.