Overrijn 6B | Leiden

€ 450.000,- k.k.· (Te Koop)

Overrijn 6B | Leiden

€ 450.000,- k.k.· (Te Koop)

Details

Ben je op zoek naar een stijlvol, energiezuinig appartement op een toplocatie in het hart van Leiden? Dan is dit schitterende, moderne appartement met eigen buitenruimte en een privéparkeerplaats met laadpaal precies wat je zoekt. Gelegen aan de historische oevers van de Oude Rijn, combineert dit prachtige appartement luxe, comfort en duurzaamheid op ongeëvenaarde wijze. Het appartementencomplex beschikt bovendien over een gezamenlijk parkeerterrein.

Met een adembenemend uitzicht op de iconische Zijlpoort, de zeventiende-eeuwse stadspoort die de entree vormt naar het centrum van Leiden, ervaar je hier dagelijks de schoonheid van de stad. Vanuit je woonkamer kijk je uit op de kruising van de Oude Rijn, de Zijlsingel en de Herensingel, waar schepen en plezierjachten rustig voorbij varen. Dankzij de gunstige ligging sta je binnen enkele minuten in het levendige centrum van Leiden, dat bekendstaat om zijn rijke aanbod aan culinaire hotspots, unieke winkels en culturele evenementen.

Dit luxe appartement, onderdeel van het Overrijn-complex, biedt de ideale balans tussen de bruisende dynamiek van de stad en de rust en ruimte van de omliggende natuur. Of je nu kiest voor een avondje uit in de stad of juist wilt ontspannen in de serene omgeving van het Groene Hart, hier heb je het allemaal binnen handbereik. Daarnaast zijn andere grote steden in de Randstad uitstekend bereikbaar, evenals station Leiden Centraal, diverse busstations en de snelwegen A4 en A44.

Wonen aan het water van de Oude Rijn betekent volop genieten van alles wat Leiden te bieden heeft. Of het nu gaat om een wandeling door de historische binnenstad, een tocht door de omliggende natuur of simpelweg ontspannen met een prachtig uitzicht vanuit je luxe appartement—hier leef je in een harmonieuze mix van modern comfort, stedelijke allure en een centrale ligging in de Randstad.

Appartement:

Bij aankomst betreed je de gezamenlijke parkeerplaats, met toegang tot het appartementencomplex via de gezamenlijke entree, compleet met een intercomsysteem en brievenbussen. In de gezamenlijke hal bevindt zich jouw eigen meterkast, uitgerust met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd in een fijne ontvangsthal, voorzien van een op maat gemaakte garderobekast en een stijlvol, vast bureau. De voormalige inpandige berging is getransformeerd tot een verfijnde kastenkamer, met achter de kastenwand een verborgen deur die toegang biedt tot de gezamenlijke hal van het complex. De moderne keuken is een toonbeeld van functionele luxe, met een royale werkbladen, veel kastruimte, en inbouwapparatuur zoals een oven, een vaatwasser uit 2024, een inductiekookplaat en een afzuigkap.

De royale, lichte woonkamer heeft veel natuurlijk daglicht dankzij de grote raampartijen die een adembenemend uitzicht bieden op de Oude Rijn. Hier vind je op maat gemaakte kasten en openslaande deuren die leiden naar het uitnodigende terras, gelegen op het noordwesten—de perfecte plek om te genieten van een drankje. Grenzend aan de keuken bevindt zich de technische ruimte, die plaats biedt aan de wasmachineaansluiting, warmtepomp, elektrische boiler en de vloerverwarmingsinstallatie.

Aan de achterzijde van het appartement ligt de ruime slaapkamer die is voorzien van ingebouwde nachtkastjes en een eigen deur naar een tweede terras. De moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche, een wastafelmeubel en een zwevend toilet, vervolmaakt deze woning, waar elk detail doordacht is.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij je graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Voor iedere woning hebben wij een eigen website gecreëerd (straatnaam+huisnummer.nl) met alle object specifieke informatie.

Bijzonderheden:
– vloerverwarming
– geheel v.v. een fraaie laminaatvloer
– warmtepomp + elektrische boiler
– gasloze woning
– één prive parkeerplaats achter op het terrein met laadpaal (11kW)
– parkeergelegenheid aan voorzijde complex op eigen terrein
– VvE-bijdrage: €181,19 per maand
– Bouwjaar: 1978 (in 2020 totaal gerenoveerd)
– Energielabel A
– Oplevering kan snel

Meetrapport NEN2580
Bruto Vloeroppervlak woning 81,50 m2
G.O. Wonen 72,80 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 0 m2
G.O. Externe bergruimte 0 m2
Bruto Inhoud woning 252,65 m3

DISCLAIMER
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.