Gandhistraat 107 | Leiden

€ 395.000,- k.k.· (Te Koop)

Gandhistraat 107 | Leiden

€ 395.000,- k.k.· (Te Koop)

Details

Het comfort van een huis, maar het gemak van een appartement? Centraal, maar toch rustig en groen wonen? Dat vind je hier, Welkom in deze sfeervolle en lichte maisonnette, gelegen in de geliefde woonwijk Koppelstein in Leiden!

Deze charmante woning biedt alles wat u zoekt: een ruime en lichte woonkamer, een verzorgde open keuken, drie royale slaapkamers, een nette badkamer, een handige bergzolder én een zonnig dakterras op het zuidoosten. Daarnaast biedt het zowel een centrale, zeer goed bereikbare, als groene omgeving!

INDELING:

U beschikt over een eigen berging voorzien van elektra, gelegen naast de trapopgang. Via de trap bereikt u het ruime terras aan de voorzijde van de woning, dat op het zonnige zuidoosten is gesitueerd. Naast de voordeur vindt u de meterkast (7 groepen + ALS).

Bij binnenkomst in de woning betreedt u de ontvangsthal met trap naar de 1e verdieping en met toegang tot een moderne toiletruimte, voorzien van een hangend closet en fonteintje. Tevens is er een praktische trapkast aanwezig. De sfeervolle, lichte woonkamer is voorzien van een fraaie parketvloer en staat in open verbinding met de keuken. De verzorgde open keuken is uitgerust met een luxe SMEG gasfornuis met oven, SMEG afzuigkap, close-in boiler en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het zonnige dakterras, waar u de hele dag van de zon kunt genieten.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping, ook met fraaie parketvloer, bevindt zich de overloop die leidt naar drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de voorzijde beschikt over vaste kasten. Aan de achterzijde treft u een tweede slaapkamer, eveneens voorzien van vaste kasten, en daarnaast een derde slaapkamer met bergruimte achter de knieschotten. De nette badkamer is uitgerust met een douchecabine, hangend toilet, wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Via een vlizotrap bereikt u de ruime bergzolder met stahoogte. Hier bevindt zich de CV-opstelling (Remeha, november 2023) en de mechanische ventilatie-unit.

OMGEVING:

De woning is tevens ideaal gelegen ten opzichte van tal van voorzieningen:
– Winkels, scholen, sport- en recreatiefaciliteiten, het Bio Science Park, het LUMC, Universiteit Leiden, het Valkenburgse meer en de NS-stations Leiden Centraal en De Vink bevinden zich allemaal op korte afstand.
– Ook de uitvalswegen A4, N11 en A44 zijn eenvoudig te bereiken.
– Daarnaast kan u genieten van een park met speeltuin aan de Oude Rijn op een steenworp afstand.
– Bovendien bent u in een paar minuten fietsen in het bruisende centrum van Leiden!

De ideale ligging, de praktische indeling en het heerlijke zonnige dakterras maken deze maisonnette een unieke kans voor starters en jonge gezinnen. Deze woning biedt u het comfort van een fijne woonomgeving en uitstekende bereikbaarheid van alles wat Leiden te bieden heeft.

Wilt u zelf ervaren wat deze woning u te bieden heeft? Plan dan snel een bezichtiging en laat u verrassen door deze gezellige maisonnette.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Voor iedere woning hebben wij een eigen website gecreëerd (straatnaam+huisnummer.nl) met alle object specifieke informatie.

BIJZONDERHEDEN:

– Bouwjaar: 1980
– 3 slaapkamers
– Kleine actieve VvE, VvE-bijdrage: € 80,- per maand
– Geheel v.v. hardhouten kozijnen met dubbel glas (beneden verdieping HR+ glas)
– Erfpacht afgekocht tot 2054
– Volledig geïsoleerd: energielabel C
– Verwarming alsmede warm water middels nieuwe c.v.-combiketel Remeha (november 2023)
– Volledig voorzien van hardhouten parketvloeren
– Veel bergruimte d.m.v. ruimte bergzolder, externe berging en inbouwkasten
– Voldoende parkeergelegenheid op straat met parkeervergunning
– Oplevering mogelijk vanaf 25 november 2024

Meetrapport NEN2580:
– Bruto Vloeroppervlak woning 123,50 m2
– G.O. Wonen 82,30 m2
– G.O. Overige inpandige ruimte 5,20 m2
– G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 12,40 m2
– G.O. Externe bergruimte 4,20 m2
– Bruto Inhoud woning 336,01 m3

De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.