Fakkelgras 9 | Leiden

€ 439.000,- k.k.· (Te Koop)

Fakkelgras 9 | Leiden

€ 439.000,- k.k.· (Te Koop)

Details

Welkom bij Fakkelgras 9 in Leiden, een plek waar comfort, ruimte en locatie samenkomen voor een zorgeloos woongenot. Deze ruime woning biedt met drie slaapkamers, een ruime woonkamer, moderne keuken en een zonnige achtertuin met berging, alles wat u nodig heeft voor een fijn thuis. Of u nu op zoek bent naar een plek om op te groeien met uw gezin of simpelweg wilt genieten van wat extra ruimte, deze woning is ideaal voor iedereen die het beste van twee werelden zoekt: rust en nabijheid van voorzieningen. Gelegen in de groene en rustige wijk Merenwijk, biedt deze woning niet alleen een rustige leefomgeving, maar ook de luxe van een centrale locatie. In de directe omgeving vindt u winkelcentrum De Kopermolen, scholen, sportfaciliteiten en recreatiemogelijkheden. Voor wie de stad in wil, ligt het bruisende centrum van Leiden op slechts een kwartiertje fietsen. Ook station Leiden Centraal is dichtbij, evenals de uitvalswegen A4 en A44, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is.

Begane grond:
Meterkast (6 gr. + ALS) naast voordeur. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de ontvangsthal met toegang tot een modern toilet, de wasmachineaansluiting en de kast met de opstelplaats combiketel Remeha (2018). Vanuit de hal stapt u de ruime en lichte woonkamer met fraaie eikenhouten vloer binnen, waar de opvallende wenteltrap een echte eyecatcher vormt. Het tuingerichte zitgedeelte biedt niet alleen veel licht, maar ook directe toegang tot de heerlijke achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden. De tuin is voorzien van een handige stenen berging, een overkapping voor fietsen én een achterom. Voor de warme zomerdagen is er een elektrisch zonnescherm geplaatst, zodat u altijd kunt genieten van uw buitenruimte in alle comfort. De moderne keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is uitgerust met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, kokend water kraan, oven en koel-vriescombinatie. Een plek waar koken een plezier wordt.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind u drie royale slaapkamers, allemaal bereikbaar via de ruime vide. Deze overloop kan gemakkelijk worden omgetoverd tot een werkplek voor thuiswerkers of een fijne leeshoek. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien, met een ligbad/douchecombinatie, zwevend toilet, wastafelmeubel, handdoekradiator en een dakraam voor extra licht. Hier komt u helemaal tot rust. De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning biedt veel lichtinval, terwijl de twee slaapkamers aan de achterzijde knusse en rustige ruimtes zijn voor kinderen, gasten of een werkplek.

Fakkelgras 9 is een woning die het beste van alles biedt: rust, ruimte en een centrale locatie. Ideaal voor gezinnen of iedereen die ruim en comfortabel wil wonen in de Merenwijk.

Voor een duidelijk overzicht van de indeling en afmetingen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde plattegronden.

Voor iedere woning hebben wij een eigen website gecreëerd (straatnaam+huisnummer.nl) met alle object specifieke informatie.

Bijzonderheden:
– gedeeltelijk v.v. dubbel glas
– heerlijke achtertuin op het zuiden
– Bouwjaar: 1977
– Energielabel C
– Oplevering mogelijk vanaf 31 januari 2025

Meetrapport NEN2580:
Bruto Vloeroppervlak woning 123,70 m2
G.O. Wonen 105,20 m2
G.O. Overige inpandige ruimte 0,30 m2
G.O. Gebouwgebonden buitenruimte 0 m2
G.O. Externe bergruimte 12,70 m2
Bruto Inhoud woning 395,72 m3

DISCLAIMER:
Alle informatie heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en wordt onder voorbehoud verstrekt; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat wordt uitgesloten, oplevering in overleg, aanbieding vrijblijvend. De verkoopclausule, ouderdomsclausule, asbestclausule en toelichtingsclausule NEN2580 zijn van toepassing, op te vragen via ons kantoor.

Locatie

View on Google Maps

Vestiging

Apollo Makelaardij Regio Leiden

leiden@apollomakelaardij.nl
+31 (0)71 203 2478
[section_title heading="h2"]aanbod en ervaring[/section_title] [map address="leiden" zoomlevel="12" height="250px"] [section_title heading="h2"]Apollo Makelaardij Regio Leiden, al jaren een vertrouwd adres[/section_title] Apollo Makelaardij Regio Leiden heeft de oplossingen in huis om jouw woonwensen te vervullen. Vanuit onze vestiging bestrijken onze makelaars de gehele..

Contact

Message has been sent successfully.